Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

R^ těch inspirátorů jako je např. pan Jan Rak znám mnohem víc a je dobře, že je tu máme:-). No a máme tu i ty druhé, aby se to vyrovnalo. Je mnohem příjemnější tvořit si tu vlastní realitu s inspirací těch prvních

6 0
možnosti
Foto

Ano, ano. Díky za ně. :-) Pak máme ale také to kolektivní vědomí, takže my inspirovaní se musíme stát sami inspirací či zrcadlem, chcete-li, neboť i kdybychom probudili byť jen jediného dalšího smrtelníka, má to smysl. ;-)Přeji krásné dny. :-)

4 0
možnosti
VB

Někdy je třeba upozornit na nedostatky, aby byly napraveny, bez kritiky není pokrok k lepšímu.

1 1
možnosti
Foto

Z mého pohledu konstruktivní kritika je komplexní zhodnocení, není to tedy jen upozornění na nedostatky, jak píšete. Zpravidla je to tak, že nic není jen černé a nic není jen bílé. Pokud máme pocit, že je něco jen černé nebo jen bílé, může to být pro nás signál, že nejspíš se na věc nedíváme úplně správně. Zároveň se ale domnívám, že konstruktivní kritika, která si klade za cíl vést ku prospěchu věci, by neměla obsahovat jen výčet chyb a viníků, ale měla by obsahovat také návrh řešení. Ano, taková kritika může přispět k pokroku, ale kolik takových jich tady je?

4 0
možnosti
PC

Skvěle napsánoR^

Myslím si, že autoři negativních až nenávistných blogů se potýkají s velkým problémem uvnitř sebe sama. Kumuluje se v nich zlost, zášť a nespokojenost se vším, a především sebou samými. A tak potřebují upustit páru a tyto negativní emoce si vybít na druhých. Jsou k politování, protože se sami zevnitř rozežírají.

6 0
možnosti
Foto

Děkuji. Ano, je to tak. Zároveň je velmi smutné, kolik lidí se s nimi ztotožňuje, aniž by si uvědomovali, že tím posílají do vesmíru jasnou zprávu. Líbí se ti nadávat na svět? Tak přitvrdíme! :-)

4 0
možnosti
PH

Je energie a energie - a každé zboží má svého kupce. Co je pro někoho strašně negativní, je pro druhé balzámem na duši. A já osobně jsem rád, že to tak je, protože kdyby neexistoval onen rozdíl, byla by to strašná nuda.

0 0
možnosti
Foto

Ano. Já jsem si samozřejmě vědomá, že někdo jsme takový a druhý zase makový, a tak je to v pořádku. Na druhou stranu ale věřím, že lidstvo stojí na prahu nové vývojové etapy, a teď se láme chleba. Nechť se každý má tak, jak se chce mít. Je pro tebe negace balzámem na duši (pozn. tím nemyslím vás, myslím to obecně), tak si užívej svůj balzám.;-)

0 0
možnosti
ZH

R^V!! před volbami je to poněkud horší, loví zde právě na všechno naštvané voliče...

1 0
možnosti
Foto

Paní Ivo, pod to bych se podepsal R^, ale bohužel vše zůstane při "starém." Já tyhle blogy jednoduše nečtu. Pěkný den přeji.

5 0
možnosti
Foto

Ano, je to jediná možnost. I tak je na místě obezřetnost, podprahové vnímání je potvůrka. ;-) Také vám přeji pěkné dny. :-)

1 0
možnosti
Foto

,,Blogeři, a komu tím prospějete?" Inu, komu, komu. Přece především sobě. A čím větší ,,tfujtajksl", tím větší success;-)

3 0
možnosti
Foto

Je to relativní jako vše v životě. ;-) Pěkné dny přeji. :-)

0 0
možnosti
MB

Pane jo, skvělé a pravdivé! :-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji. Pěkné dny přeji. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 639x
JednoDuše jsem.