Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Viníkem by byl on, pokud by auto neubrzdil a najel vám do kufru. Má jet za vámi v takové vzdálenosti, aby auto ubrzdil, když zastavíte. Ale jemu asi o prachy nešlo.

Jste odvaha vyhledat ho a vyčinit mu ještě dodatečně. Mohl mít zbranˇ a být psychopat. Asi je to tím, že žiji v USA, kde jakýkoliv kontakt s agresorem může být tragický. Zavolat policii.

1 0
možnosti
Foto

Vypadal neškodně, Ivanko. A mně spíš tekly nervy, a pohár přetekl, když na mě pán začal troubit. Odvahou bych to nenazývala. Spíš jsem měla v danou chvíli temno před očima.

0 0
možnosti
Foto

Popisujete situaci, kdy řidič netroubil proto, aby odvrátil nebezpečí. Mohl nerozumět, proč jste zastavila. K vyjádření nespokojenosti nebo k upozornění, že je za Vámi stačí ťuknout, tedy zvuk klaksonu na pikosekundu. Troubení troubů ex post je nesmyslné a může vést i k nehodě, když člověk v leknutí zareaguje zbrkle. To se týká i chodců, které troubové také s gustem lekají.

1 0
možnosti
Foto

Za zatroubení na pikosekundu, jak píšete, bývám vděčná. Někdy je člověk roztržitý nebo v daném okamžiku něco nevidí, a takové upozornění může ledacos zachránit. Jinak kdybych měla troubit vždy, když nerozumím tomu, co řidiči předvádí, tak nedělám nic jiného. Na to je specialistka moje dcera. Zatímco já se zdržuji projevu, ona se mi vrhá po klaksonu a to mám chuť ji kousnout v takovém okamžiku.

0 0
možnosti
MB

Nedávno jsme zažili prakticky stejnou situaci, jen nevím, co bylo to auto za námi, já je od sebe nepoznám. Jen jsem si pomyslela, že kdyby to ten trouba neubrzdil, pomuchlá nám kufr auta, které by už nikdo nechtěl ani zadarmo a on si odře auto za milion

3 0
možnosti
Foto

Hodně a rád řídím a někdy si zatroubím když nikdo kolem nejede a nejde a nebydlíí. Tak pokud byste slyšela úplně zbytečně troubení někde v dáli, buďte v klidu. To zrovna jedu kolem.

2 0
možnosti
Foto

Já taky řídím hodně a ráda. Z radosti netroubím, ale zase kličkuju, když široko daleko kolem nikdo není a zpravidla do rytmu nějaké řízné písničky.

1 0
možnosti
IB

Mnozí by měli na své cestě životem natrefit na pokoru.

Přeji také hlavně vše dobré v celém roce 2024

3 0
možnosti
Foto

Chlap, který má velké auto a chová se k ženám uctivě, je povětšinou gentleman. Chlap, který má velké auto a chová se k ženám arogantně a agresivně, je povětšinou prcek s malým pin....em.

Vašek

13 0
možnosti
Foto

Ten první má velké auto, protože ho potřebuje například ke své práci. Ten druhý ho používá jako nástavec.

8 0
možnosti
Foto

Ja si myslím, že niekedy to treba vypustiť-tú paru emócii, keď už v nás zblkne a sme v relatívnom práve.Možno si niekomu tým zachránila majetok či inú komoditu.Vieš byť aj chilli Ivuška.Ja som raz viezla môjho strýka, ktorý je inak pohodár, z oslavy a bol v príslušnej nálade.Medzi obcami máme taký malý most cez rieku Váh, ktorý je jednosmerka.No a mne sa tam oproti vyrútilo také obrovské autisko.Stihla som ubrzdiť, lebo som šoférovala akoby krokom.No ten chlap,niečo podobné čo opisuješ, vybehol von a začal mi šťavnato nadávať, pričom on išiel ako nemal. Na to môj strýko vystrčil hlavu z okienka a začal spievať: Už troubějí, už troubějí na horách jeleni... Pán ostal zaskočený a vycúval z autom mimo mostíka. A ja usmievajúc sa na strýka som si povedala, že to bol len trúbiaci jeleň, nič viacej a nič menej...

5 0
možnosti
Foto

No, člověk by neměl jednat ve chvíli, kdy nemá pod kontrolou své emoce, ale někdy se to tak prostě semele.

1 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 639x
JednoDuše jsem.