Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělý článek a výborné komenty

0 0
možnosti
Foto

Vrámci diskusie dodám, že samozrejme, že to čo nás teší nás robí šťastnými, a najštastnejší ľudia sú tí, ktorí robia činnosťou, ktorú sami milujú spokojných a šťastných tých druhých.A je jasné, tiež to, že keď sa nevysporiadame s našimi stínmi, tak za rohom stretneme rovnakého partnera len s iným tetovaním...cesta osobného rozvoja a pozitívneho myslenia nie je priamočiara a chce to odžiť, bez toho to nejde. No a láska, nemusí to byť len láska k partnerovi, môže to byť láska k dieťaťu, rodičom,,,priateľom, nie každém u je dané všetko.Zdravie považujem za najcennejšie. A každý má iné podmienky a musí sa vysporiadať s inými skutočnosťami a otázkou je : čo je dôležitejšie- cesta, cieľ, alebo spolucestujúci? Odpoveď je uhol pohľadu, ako i šťastie je uhol pohľadu, lebo každého robí šťastným niečo iné. A niekedy ozaj potrebujeme pomôcť, niekedy skutkom, niekedy milým slovom...alebo aj pochopením.

1 0
možnosti
Foto

Mňa písanie ako tvorba veľmi baví a prináša mi radosť bez nejakých očakávaní, je to pre mňa aj istý druh psychohygieny a sebapoznávania. Som tu s ľuďmi, ktorí majú rovnakého koníčka,čiže sa vieme pochopiť, je teda jedno či hrám basketbal alebo píšem. Každý, koho v živote stretneme je naším zrkadlom alebo učiteľom. Len nedá sa úplne všetko zovšeobecňovať ale inšpirovať sa navzájom, lebo čo je pre jedného dobré nie je pre druhého, každého cesta je iná a neopakovateľná, ale keď chceme, môžeme si ako spolucestujúci navzájom helfnúť.

3 0
možnosti
Foto

No, existují jisté zákonitosti a to jsou právě ty vesmírné zákony, které pro nás pro všechny platí stejně. To, že jsme zvyklí se vymlouvat, že každý jsme jiný, to je jeden z mnoha způsobů, jak se elegantně vyhnout tomu čelení. A do jaké míry si môžeme navzájom helfnúť, to je taky otázka. Vzájemně se inspirovat ale můžeme každopádně. To se ví.

0 0
možnosti

hezké a moudré Neodpustím si šovinistickou poznámku, ale tady si ji můžu doufám dovolit: "na ženskou a blondýnku až překvapivě"

2 0
možnosti
Foto

Jen to řekni, Honzo, chytrá jak rádio. Proto ho taky neposlouchám, že jo. Si vystačím.

2 0
možnosti

I39v40a78n15a 73L18a75n53c48e

30. 11. 2023 1:14

Nespokojenost nas zeny kupredu.

3 0
možnosti
Foto

Dej mi ji! A nechci ji! Zavaž mi střevíček, zahradníku!

1 0
možnosti
Foto

Ivi máš pravdu, ale jak říkám, holky ať jste jaké jste, my vás stejně milujeme.

Vašek

5 0
možnosti
Foto

Však to je vzájemné, Vašku. Bez vás by tu byla tak strašná nuda.

1 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 639x
JednoDuše jsem.