Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak si zvednout sebevědomí nebo prsa

Tejpováním lze zpomalit proces stárnutí ale také třeba nadzvednout povadlé poprsí a důmyslně využít toho, že tejpy na rozdíl od většiny typů spodního prádla pod oblečením prostě nejsou vidět. Pod přiléhavé šaty ideální záležitost.

Klekl si přede ní jakoby ji chtěl požádat o ruku, ale to je nesmysl, to by neudělal. Ví, že by řekla "ne". Ne, že by ho nemilovala, ale na manželství už se dívá jinak než před lety. Tehdy svému teď již bývalému muži v podstatě dala nůž na krk, aby si ji vzal. Po čase toho litovala. Kdyby ho tehdy nedovlekla k oltáři, nemusela se rozvádět. 

Klekl si před ní a něžně ji políbil na hřbet ruky. "Miláčku, už jsem ti dnes řekl, jak jsi krásná? Nalepím ti tejpy, aby ti to ještě dlouho vydrželo. Souhlasíš?" Kdyby ji žádal o ruku, řekla by jistě "ne", ale na tohle nemohla říct nic jiného než "ano". 

Stárnutí je věc přirozená a nezastavitelná, ale dá se určitě zpomalit. Pleť s věkem ztrácí svoji pevnost a pružnost. Velký vliv na proces stárnutí má genetická výbava, kterou má sakra dobrou, ale také životní styl, a ten je takový, jaký je. Doba je rychlá a uspěchaná, svoji energii dotuje litry kávy. Někdy nejí vůbec a jindy jí zase až moc, to třeba když jí začne život přerůstat přes hlavu, a nedokáže zkrotit svůj emoční hlad. Co hodně pomáhá zpomalit stárnutí je dobrý sex a taky partner, pro kterého je žena krásná, i když její obličej je po ránu zmačkaný jako novinový papír v ohništi těsně před zapálením.

Je mnoho neinvazivních způsobů, kterými lze stárnutí pleti zpomalit jako třeba antiagingové technologie, obličejová jóga nebo právě tejpování. Antiagingové technologie jí už nejsou zcela neznámé a dnes přišel den D, kdy poprvé vyzkouší, co dokáží obličejové tejpy. Ty jí nalepil partner s láskou a největší péčí, což by teoreticky mělo ještě zvýšit jejich účinnost. Zítra se probudí mladší a krásnější. Škoda, že on to neuvidí. Zatím spolu nebydlí. 

Tejpování mělo dříve největší využití ve fyzioterapii k regeneraci svalů, které díky tejpům buď relaxují nebo jsou naopak aktivovány. Tak to je potom výhoda, že máte "doma" maséra nebo jiného profíka, který s tejpy umí pracovat. Už není třeba nic vymýšlet na menstruační bolesti nebo bolesti zad či hlavy. Prostě se nalepí tejp na příslušné místo (na podbřišek, záda či spánky), podle toho co vás trápí, a za chvíli se dostaví úleva.

V poslední době se ale tejpy používají také pro kosmetické účely na obličej ke zmírnění projevů stárnutí. Používají se k tomu speciální pásky určené na obličej, které jsou jemnější než běžné tejpy a lepidlo na nich snese i citlivá pokožka. Člověk sice po nalepení vypadá jako nevěrohodná evropská napodobenina indiána, ale vezmi to čert, jestli to pomůže. 

Nevěrohodná imitace indiánky - zatejpovaný obličej

Metoda obličejového tejpování může napomoct v boji proti nosoretní rýze, mračivce mezi obočím, mimickým vráskám na čele a kolem rtů a očí. Dokáže trochu zpevnit i povolený podbradek a zjemnit vrásky v dekoltu. Tím, že se tejpováním aktivují svaly a zvýšenou mikrocirkulací se podpoří i obnova kolagenu, může tejpování pomoci i na zpomalení poklesávání kontur obličeje. Škoda, že tejp nepomáhá i na pokleslou morálku. To by potřebovala, když ztratí motivaci chodit do fitka a nebo když se jí v koši kupí prádlo k vyžehlení, ale takové tejpy ještě asi nevymysleli. ;-)

Díky pozitivnímu vlivu tejpů na proudění krve a lymfy, čímž je podpořena mikrocirkulace v kůži a podkoží, tejpy účinně pomáhají také proti otokům. Už po jediné aplikaci je možné vidět, že se nelichotivá nateklost ve tvářích a váčky kolem očí ztrácí. Pryč jsou ty dny, kdy vyděšení muži po probuzení utíkají z postelí, neboť hned jak otevřeli oči, lekli se partnerky ležící vedle nich v posteli. Žehnejme Kenso Kaseovi, japonskému lékaři, který v 70. letech metodu kineziotapingu vyvinul. ;-) 

Způsoby zatejpování prsou

No, a dokonce je třeba možné pomocí tejpů nadzvednout povadlé poprsí a důmyslně využít toho, že tejpy na rozdíl od většiny typů spodního prádla pod oblečením prostě nejsou vidět. Pod přiléhavé šaty ideální záležitost. Nechť fantazie lidská pracuje. Nabízí se napsat mužská, ale známe ženy, že? Kolikrát jsou zaujaté vzhledem jiné ženy mnohem víc než leckterý žádostivý muž. 

Jen škoda, že ona tuhle vychytávku nevyužije. Jedině, že by si vyrobila tejpové vycpávky, ale to by musela začít týden před akcí. A ta spotřeba materiálu! :-D

Tak snad bude do budoucna stačit, že je chytrá a milá, neboť poprsí už ji asi nedoroste zato vrásek bude čím dál více.

Tak snad bude umět stárnout vznešeně a s vtipem, neboť jednou přijde den, kdy tady stáří bude sedět v županu, a ona nebude mít proti němu žádnou obranu, když bude říkat: "Už tu zůstanu. Jsem tvoje stáří. Já jsem tvé stáří ...., pozvi mě dál, pozvi mě dál."

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Iva Votočková | středa 5.4.2023 23:32 | karma článku: 13,27 | přečteno: 643x
  • Další články autora

Iva Votočková

Dřít a dřít se dá naprosto odlišně

Když dva dělají totéž, nikdy to není totéž. Je to dáno jednak tím, že jsme každý jiný a jednak tím, že každý děláme věci s odlišným záměrem, a od záměru se vše odvíjí.

11.5.2024 v 22:46 | Karma: 10,88 | Přečteno: 284x | Diskuse| Ostatní

Iva Votočková

Já a Vesmír: Když jsem se stěhovala.

Poslední dny jsem si několikrát sáhla až na dno svých sil. Sešlo se toho mnoho najednou. Vážné onemocnění mojí mamky. Bouřlivý průběh puberty mé dcery. No, a k tomu všemu přišlo ještě stěhování.

7.5.2024 v 18:29 | Karma: 9,62 | Přečteno: 300x | Diskuse| Ostatní

Iva Votočková

Za čas a prostor

Žijeme v klamu, ve kterém nás udržuje naše mysl. Ve skutečnosti je tady na světě klid a jednota stejně jako uvnitř v nás, když se dokážeme dostat za myšlenky a za city. Jednota je naším domovem. Tam všichni směřujeme.

20.4.2024 v 6:00 | Karma: 9,86 | Přečteno: 272x | Diskuse| Společnost

Iva Votočková

Spoutaní přesvědčeními o světě a o sobě samých

Uvěřili jsme, že svět je nějaký a my jsme nějací, a tím jsme si vykolíkovali prostor, ve kterém se můžeme pohybovat. Dál ani ťuk. Nepustí nás to. Nikdo nás nemusí zavírat do ohrady, všichni jsme si své vězení vystavěli sami.

11.4.2024 v 17:00 | Karma: 9,81 | Přečteno: 262x | Diskuse| Osobní

Iva Votočková

Zatoužila jsem po jarním sestřihu a nebe mi seslalo traktor

Když požádáme o pomoc Vesmír, udělá skutečně vše, co je v jeho silách, aby se to povedlo. Pošle i těžkou techniku, když sezná, že je toho zapotřebí. ;-)

16.3.2024 v 9:38 | Karma: 16,62 | Přečteno: 396x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

S babičkou nepřežila nehodu ani vnučka. Její orgány zachránily tři jiné děti

6. května 2024  12:02,  aktualizováno  13:46

Nehoda z Čáslavic na Třebíčsku si vyžádala druhou oběť. Auto tam minulý čtvrtek zatím z...

Experta Antoše srazilo auto. Je mimo ohrožení života, MS komentovat nebude

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  19:07

Hokejový expert České televize Milan Antoš už na domácím světovém šampionátu komentovat nebude. V...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Ženíšek prošel i u Pavla, prezident ho jmenuje ministrem pro vědu a výzkum

14. května 2024  6:01,  aktualizováno  13:33

Aktualizujeme Prezident Petr Pavel jedná s kandidátem TOP 09 na ministra pro vědu, výzkum a inovace Markem...

EU definitivně potvrdila migrační balíček, Česko se ve všech hlasováních zdrželo

14. května 2024  13:14

Členské státy EU v úterním jednání v Bruselu definitivně potvrdily už dříve odsouhlasený migrační...

KOMENTÁŘ: Hon na ukrajinské Švejky. Je správné nahánět muže domů do války?

14. května 2024

Premium TOP 09 žádá, aby Česká republika deportovala na Ukrajinu její bojeschopné muže. A ani ministryně...

Ředitelem Vojenského zpravodajství bude Petr Bartovský. Úřadu se ujme začátkem léta

14. května 2024  12:39

Novým ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ) bude brigádní generál Petr Bartovský. K prvnímu...

Zkraťte si čas v kuchyni: Vyhrajte kořenící pasty od Podravky
Zkraťte si čas v kuchyni: Vyhrajte kořenící pasty od Podravky

Zrychlete vaření s kořenícími pastami Podravka Natur. Usnadní a zjednoduší přípravu pokrmů, protože zeleninu nemusíte čistit ani krájet, ale...

  • Počet článků 115
  • Celková karma 12,90
  • Průměrná čtenost 628x
JednoDuše jsem.